Over Afta

Afta is sinds 1989 actief als onafhankelijk adviseur en leverancier van Industriële tapes en lijmen. Van verpakkingstape tot hoogwaardige permanente verbindingen, wij denken met u mee en zoeken de beste toepassing voor uw probleem. Ontstaan vanuit ons distributeurschap van 3M producten hebben we daarnaast inmiddels kennis en voorraad van andere fabrikanten. 

 

"Wij leveren alleen producten waar we

voor de volle 100% achter staan"

 

Voor elk probleem hebben we een oplossing, en als we de oplossing nog niet hebben dan komen we daar gezamenlijk toe. Waar voorheen gelast, geponst, geniet of verspijkerd werd, groeit het gebruik van tapes en lijmen met het jaar. Vanuit de engineering worden steeds meer traditionele verbindingen vervangen door bijvoorbeeld VHB-tapes om meer ontwerpvrijheid te benutten Daarnaast kan efficiënter gewerkt worden met  vaak verbetering van de prestatie.

 

Afta heeft de tapes en lijmen van de  gerenommeerde fabrikanten onder één dak, waardoor wij u onafhankelijk adviseren. Binnen onze dienstverlening staat u als klant centraal. Van advies tot daadwerkelijke levering en facturatie: wij weten wat u van ons verwacht en zullen uw verwachtingen overtreffen. Wij weten waarover we praten omdat we al zo lang actief zijn in deze markt. Doordat wij u “lean and mean” van dienst zijn zult u flexibiliteit ervaren waarbij u meeprofiteert van ons inkoopvolume. 

 

Nieuws: een aparte BV voor Maatwerk en Assemblage activiteiten gerelateerd aan tape:

 

 

Nieuws: Medio 2018 heeft Afta BV de activiteiten van materiaal.nl overgenomen. Meer informatie over deze uitbreiding van ons assortiment en dienstverlening volgt.

 

 

 

Nieuws: een nieuw logo!

Nieuws: De Corona crisis heeft de samenleving doen beseffen dat er protectie nodig is in de vorm van een spatsscherm of een hoestscherm. Wij zetten onze lasers in om snel maatwerk hoestschermen te kunnen leveren. Door op het logo van hoestscherm.nl te klikken komt u op onze webshop hiervoor.

 

 

VACATURE Logistiek & Laser (combinatiefunctie)

 

Als aanvulling op ons team zoeken we een teamspeler die zowel logistiek actief is met onze goederenontvangst, voorraadbeheer en goederenuitgifte (en hier wellicht al ervaring in heeft) en op termijn de lasermachines wilt leren kennen. Als de motivatie aanwezig is en je bent technisch geinteresseerd dan is dit een leuke afwisselende functie voor de langere tijd.

 

 

Zoeken

 

 

Contactgegevens

Afta B.V.
Bellweg 17
6101 XA Echt

T: 0475 - 48 75 75
E: afta@afta.nl

 

Neem contact met ons op

Bekijk de routebeschrijving